Опитвайки се да Донеси Начало Hope От Куба във формата на противоракова ваксина

Малик е малко вероятен кандидат за нарушаване на международното право. А 78-годишната майка на четири деца с корона от сребро коса, тя е пенсиониран акушер-гинеколог със склонност към ред.

Но г-жа Малик се бори за живота си. След получаване на диагноза Етап 4 недребноклетъчен белодробен рак преди една година, тя изчерпани много от наличните й лечения и вкопчили с мъчителни странични ефекти, които са напуснали я сърбеж и се задъхва. През лятото, тя решава да отиде в Куба и да върне противоракова ваксина, която не е одобрена в САЩ. Че тя произхожда от семейство, потопен в медицинско обучение решено още по-трудно.

Lifesaving лекарства против рак май в редки случаи да застраши Heart Ное. 2, 2016
Други пациенти с рак са следните същото малко вероятно пътека. Тъй като започва да се нормализира отношенията си със Съединените щати през 2014 г., Куба се превърна в гореща туристическа изготвят със своите девствени плажове и оживен нощен живот. Но страната също има здрава биотехнологиите индустрия, която е генерирала иновативна ваксина, наречена Cimavax. И е част от нова глава за лечение на рак, известен като имунотерапия, която подсказва на имунната система на организма да атакува заболяването.

Cimavax е терапевтична ваксина, разработена не да се предотврати рак, но за да се спре растежа си и го пазят от повтарящи се при пациенти с рак на белия дроб не-дребноклетъчен. Разработен в Куба и на разположение на пациентите там от 2011 г. насам, тя работи чрез насочване на протеин, наречен епидермален растежен фактор, или E.G.F., която дава възможност на рак на белия дроб клетки да растат. Ваксината стимулира имунната система на организма да произвежда антитела, които се свързват към E.G.F., му пречи да подхранва растежа на рака на. Той също е на разположение в Перу, Парагвай, Колумбия и Босна и Херцеговина.

Миналия месец, губернаторът Андрю М. Куомо на Ню Йорк обяви, че Park Cancer Institute в Розуел, неправителствена център рак, определен от Националния институт за рака в Бъфало, е получил разрешение от Администрацията по храните и лекарствата за провеждане на клинично изпитване на Cimavax. Това е първият път от началото на кубинската революция, че кубинските и американските институции е било разрешено да участват в такова съвместно предприятие, каза главният изпълнителен директор на Roswell Park е, Кандис S. Johnson.